Tegltage

Lertegl:
Tagsten af tegl er porøse lige som mursten, derfor må der her heller ikke bruges et for højt tryk, det vil nemlig ødelægge overfladen og dermed gøre den mere porøs og modtagelig over for nye belægninger.

Du kan se et eksempel her på et tag fra 1965:

    Tagrenserkasse

Som beskrevet ovenfor skal man være forsigtig med tegl, derfor bruges der en speciel rensekasse med fladstråle-dyser som fordeler de kun ca. 100 bars tryk og 18 l. i minuttet og dermed skåner man over-fladen på taget.
For at forlænge det gode resultatet, bliver der sprøjtet en algedræber på med en lavtrykssprøjte for at dræbe de rødder i tagstenen som ikke kan ses. Det tilrådes derefter at få efterbehandlet med denne algedræber 1-2 gange om året, da man på denne måde kan beholde det fine resultatet i mange år.

Betontegl:
Betontegl er knap så sart som lertegl. Den er godt nok mere åben og porøs men er også meget mere hård men der skal derfor stadig samme tryk til når det bliver renset.

For at forlænge det gode resultatet, bliver der som på lertaget sprøjtet en algedræber på med en lavtrykssprøjte for at dræbe de rødder i tagstenen som ikke kan ses.

Når man har et betontegltag kan man også vælge efter afrensning og male det med en speciel tagmaling som kan binde på beton. Her er der de almindelige farver som kan fås at vælge imellem. Farvekort kan rekvireres.

Farvekort

Er du en af dem med et gammelt kedeligt betontag, og er du dybt misundelig på naboen med sit flotte glaserede tegltag?

Det behøver du ikke at være mere!

Vi kan nemlig med et af de sidste nye produkter fra tagmalings-industrien male dit tag med en glans på 80.

Jamen hvad får jeg ud af det? spørger du måske. Du får et tag som der praktisk talt ikke kan gro alger på.

Ring få et tilbud herom eller send os en email

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.