Home » Service » Fliserens

Fliserens

Fliserens er et ømtåleligt emne, fordi mange tror at man ødelægger overfladen på fliserne med en højtryksrenser. Det gør man også hvis man bruger sin lille hobbyrenser fra det lokale byggemarked.
Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at rense dem uden at ødelægge overfladen. Det kan lade sig gøre med det rigtige udstyr. Der skal bruges en professionel hedtvandsrenser. Men det er ikke nok. Man skal også vælge det rigtige tryk og den rigtige dyse. Vi har investeret i specielle overfladerensere som fordeler de 18 liter vand i minuttet på en måde der skåner overfladen. Efter en sådan rensning ser fliserne pæne og rene ud, men det gør de kun i et år, eller måske to hvis du er heldig. Grunden til det, er at en højtryksrenser ikke kan komme så dybt ned i flisens overflade at den fjerner de rødder som algerne har groet på. Derfor er man nødt til at sprøjte en væske på der desinficere overfladen eller vælge at få imprægneret dem.

Photocat Garden

Rene Betonoverflader Med Ren Samvittighed.

PHOTOCAT GARDEN – er den eneste aktive overfladebehandling med beskyttelse.

Det er de professionelles bedste kort til at overfladebehandle udendørs beton, fordi kombinationen af en imprægnering og en ”aktiv overflade” giver en attraktiv og miljøvenlig betonoverflade.

Når en betonoverflade er blevet renset, er det vigtigt at beskytte og genstyrke overfladen da den nu står ubeskyttet. PHOTOCAT GARDEN er overfladebehandlingen til dem som ikke vil nøjes med kun at lukke af for vand. PHOTOCAT GARDEN har en imprægnerende effekt, men vigtigst er den aktive overflade, som stammer fra NOxOFF™, som er markedet stærkeste patentbeskyttede NOx nedbrydende teknologi.

Se film om produktet her

Download produktblad på Photocat_Garden_Brochure_Print her.

20140522_100617_Android

Hvis man ikke ønsker at investere i en imprægnering og gerne vil beholde det fine resultat i flere år, tilråder vi at vande sine fliser med algedræber 2 gange om året. Gør det til en vane at gøre det lige inden man pakker sine have møbler ud om foråret, og igen når men lige har pakket sine have møbler væk for vinteren

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.